FAQ's

Jag har precis lagt en beställning, när skickas den?

Vi gör vårt bästa för att skicka varor så snabbt vi kan. Vänligen tillåt 3-5 dagars produktionstid för din beställning att skickas ut, genomsnittlig leveranstid är 3-5 dagar.
Spårningsnummer kommer att uppdateras 3-5 dagar efter att din beställning har skickats. Om du inte har ett spårningsnummer efter 7 affärer vänligen maila oss på info@intensegym.se.

Jag är inte nöjd med min beställning, kan den returneras? Vad händer om det finns ett problem?

Vi erbjuder 100 % pengarna tillbaka-garanti, om produkten är defekt eller skadad. Vi ger dig 30 dagar på oss att skicka tillbaka den till oss för full återbetalning. Du måste skicka tillbaka den på din egen bekostnad, när vi har tagit emot produkten återbetalar vi hela beloppet för ditt ursprungliga köp. Vänligen inkludera ett namn och ordernummer på de returnerade paketen.
Observera: Om ditt paket är på väg måste du vänta på att det kommer fram och returnera det innan du får en återbetalning.

Kan jag avboka min beställning?

Du kan avbryta din beställning utan påföljd! Du måste avbryta din beställning innan den skickas. Om varan redan är skickad använd vårt enkla retursystem för att få full återbetalning.

Jag har angett en felaktig adress vad gör jag nu?

Om du har felstavat eller automatiskt ifyllt en felaktig adress, svara helt enkelt på din beställningsinformation och bekräfta. När du dubbelkollat om den angivna adressen är felaktig, vänligen meddela oss via e-post på info@intensegym.se. Om den angivna adressen är felaktig kan vi ändra adressen till den korrekta inom 24 timmar. Ingen återbetalning kommer att ges efter de 24 timmarna av felaktig inlämning.

Hur lång tid tar frakten?

Leveranstider varierar baserat på din plats. Den genomsnittliga leveranstiden är 3-5 arbetsdagar.

Jag har en fråga som inte besvarades, kan du hjälpa mig?

Absolut! Skicka oss ett mail till info@intensegym.se så hjälper vi dig gärna på alla sätt vi kan.
Vi får ett stort antal e-postmeddelanden. Om du vill få ett snabbt svar vänligen bifoga ditt ordernummer och åtgärda problemet tydligt, tack.